Prodej a servis specializovaných měřících přístrojů pro stavebnictví a geodézii.

Fotogrammetrický software 3Dsurvey vylepšuje funkcionalitu na základě zkušeností od geodetů

3Dsurvey_fotogrammetrie_vypocet_kubatur

Slovinská společnost 3Dsurvey nadále vylepšuje svůj stejnojmenný fotogrammetrický software a také v nové verzi 2.13 se snaží vylepšit nejenom výkon tohoto softwaru, ale také výrazně přepracovala funkcionalitu na základě průzkumu současných uživatelů, což jsou hlavně geodeti.

PODPORA VÍCE GRAFICKÝCH PROCESORŮ
Zrychlete dobu zpracování na dvojnásobek až trojnásobek díky nové podpoře více grafických karet v systému vašeho počítače. Podporovány jsou všechny grafické karty CUDA (grafické karty Nvidia). Pokud jste dříve potřebovali na zpracování 100 snímků na mračnu bodů čas 1hod s nVidia RTX 2060, budete nyní potřebovat jen 30 minut, pokud máte v počítači dvě karty nVidia RTX 2060.
(Doporučujeme vám použít grafickou kartu se 4 GB vyhrazené paměti nebo více.)

MESH VÝPOČET S PODPOROU LOMOVÝCH ČAR
Import GNSS souřadnic zaměřených bodů a 3D lomových čar v programu 3Dsurvey a výpočet nejlepší možné 3D sítě je v nové verzi extrémně rychlý! K vytváření lomových čar nebo 3D bodů a výpočtu nové MESH sítě můžete použít také nástroje CAD.

DEFINOVAT OBLAST VÝPOČTU KUBATUR NA ZÁKLADĚ VRSTVY CAD
Již není třeba exportovat data DXF s informacemi o hranicích požadované oblasti a importovat je pro výpočet objemu. Stačí přímo nakreslit oblast zájmu pro výpočet objemu na kartě CAD a vypočítat objem přímo na základě tohoto výběru!